Social

#nati meir #inchisoare nati meir #nati meir condamnat #infractiune nati meir

Nati Meir, condamnat la 7 ani si jumatate de inchisoare

Tribunalul Galati l-a condamnat , marti, pe fostul parlamentar Nati meir , la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in forma continuata.

De asemenea, Or Meir, fiul acestuia, a fost condamnat la cinci ani si jumatate de detentie pentru complicitate la aceasta infractiune .

Instanta a mai decis sa mentina masura preventiva privind obligitativitatea celor doi de a nu parasi localitatea, intrucat sentinta nu este definitiva, aceasta putand fi atacata cu apel la Curtea de Apel Galati.

Magistratii au mai dispus ca atat Nati Meir, cat si Or Meir sa nu aiba dreptul de a alege sau de a fi alesi si nici sa ocupe o functie implicand exercitiul autoritatii de stat.

Intr-un alt dosar, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Nati Meir, in 13 octombrie 2010 , la sapte ani de inchisoare cu executare , pentru inselarea mai multor persoane, carora le promitea ca ii poate imprumuta cu bani in schimbul unor garantii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea