Social

#dan nica #adrian nastase #numiri interne

Nastase: PSD va discuta cu Nica numirile din minister si DGIPI

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat marti ca PSD va discuta cu Dan Nica despre sefia DGIPI si posturile de secretar de star din MAI si ca e nevoie de o formula care sa-i convina si lui.

Intrebat la finalul sedintei CEX care l-a propus pe Dan Nica la MAI daca se vor schimba nominalizarile in ceea ce priveste secretarii de stat in MAI, precum si seful de la DGIPI, Nastase a raspuns: "Se va dicuta cu noul ministru, el fiind cel care va propune o formula care sa fie si lui convenabila si care sa tina seama si de profesionalism la MAI".

Fostul premier a mai spus ca presedintele Basescu ar trebui sa semneze propunerea lui Nica la MAI.

"Rolul presedintelui, in opinia mea, fara sa fie unul absolut formal, este unul secundar si in masura in care ar fi motive foarte puternice ar putea sa apara unele obiectiuni. Aici Dan Nica a fost acceptat pentru a doua functia in Guvern si nu vad ce ar putea impiedica acceptarea lui si in aceasta functie de ministru", a mai adaugat Nastase, citat de NewsIn.

Si liderul PSD Mircea Geoana a spus ca Nica va avea deplina libertate in a-si alege colaboratorii, sugerand ca propunerile lui Ionel Georgescu la DGIPI si a lui Mincu Silvestru ca secretar de stat ar putea fi reevaluate odata cu instalarea noului ministru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea