Social

#adrian nastase basescu #nastase basescu bezmetic

Nastase nu intra in cursa pentru Cotroceni cu "bezmeticul" Basescu

Adrian Nastase nu mai este tentat sa candideze la alegerile prezidentiale, din cauza prieteniei dintre social democrati si democrat-liberalii lui Traian Basescu.

"In acest moment, am mari rezerve sa mai candidez la prezidentiale. Ce alternativa sa mai fie cand colegii tai sunt impreuna cu Traian Basescu la sedintele CSAT, la reuniuni interne si internationale?!", a declarat Adrian Nastase intr-un interviu pentru Gandul.

Nastase a lasat insa sa se inteleaga ca doar ruperea guvernarii PSD-PD-L l-ar face sa intre in cursa pentru Cotroceni. Nastase spune ca actualul Guvern este condus de Traian Basescu, seful statului hotarand strategia de guvernare sau principalele legi care urmeaza sa fie adoptate.

"Iata, spre exemplu, ideea de revizuire a Constitutiei, pe care, in mod normal, conform prevederilor referitoare la revizuirea Constitutiei , Guvernul trebuia sa o propuna sefului statului, ca el sa o duca dupa aceea in Parlament. Deci Traian Basescu pare cumva seful absolut al Guvernului, si, in conditiile astea, PSD-ul devine o subunitate a lui Traian Basescu, o subunitate, de fapt, a unei guvernari in care ar avea locul secund", afirma Nastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea