Social

#geoana csat #alianta psd pdl #noul guvern boc #adrian nastase

Nastase avertizeaza ca Geoana ar putea intra neconstitutional in CSAT

Adrian Nastase nu e deloc fericit de alianta PSD cu PD-L si critica rezultatele negocierilor. Mai mult, fostul premier crede ca pentru ca Mircea Geoana sa intre in CSAT ar trebui modificata legea incalcand Constitutia .

"Promisiunea de a se modifica legea pentru a-i permite lui Mircea Geoana, ca presedinte al Senatului, sa devina si vicepresedinte al CSAT, s-ar putea sa fie iluzorie, in conditiile in care CSAT este o institutie sub control parlamentar si ar fi un conflict de interese ca presedintele Senatului sa si dea cu capul si sa si controleze. Deci, modificarea legii s-ar putea sa fie neconstitutionala. N-ar fi fost nevoie de mai multa atentie si de prezentarea unei alte solicitari in locul acesteia, ce pare neconstitutionala?", se intreaba Nastase pe blogul sau.

In alta ordine de idei, Nastase spune ca, de dragul unitatii si disciplinei de partid, va vota "Guvernul Basescu 2", desi nu e de acord cu infratirea cu PD-L. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea