Social

Nastase a mai pierdut o matusa, dar si o mostenire

Aurelia Zachir, o alta cunoscuta matusa a familiei Nastase, a murit la Spitalul Floreasca, lasind in urma sa doua apartamente, unul in Bucuresti si altul intr-o vila din Predeal .

Cealalta matusa foarte mediatizata a Danei Nastase, Aurelia Zachir, a murit saptamina trecuta, insa, dupa cum sustine avocatul familiei, Bogdan Radulescu , sotia fostului premier nu va mosteni nimic. Joi, 17 martie, ziua in care Adrian Nastase si-a dat demisia din functia de presedinte al Camerei Deputat ilor, sora soacrei sale, in virsta de 95 de ani, a murit la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Ea fusese internata inca de pe 15 martie, suferind de hipertensiune arteriala, fibrilatii atriale si de Alzheimer.

Matusa Aurelia avea un apartament cu trei camere in Bucuresti si un apartament intr-o vila din Predeal. In vila de la Predeal ii avea ca vecini pe o parte dintre apropiatii nepotului sau: Ristea Priboi , fost parlamentar PSD, Roxana Bichel, partenera de afaceri a lui Adrian Nastase si a surorii sale, Mircea Ruian, partener de afaceri cu prietenul lui Nastase, Alexandru Bittner, si, nu in ultimul rind, sora fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Dana Barb.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea