Social

Nadal si-a umilt adversarul in optimile Roland Garros

Detinator a trei titluri la turneul Roland Garros , Rafael Nadal continua spre marea finala si anul acesta. Spaniolul a trecut in „ optimi ”de conationalul , pur si simplu umilindu-l cu scorul de 6-1, 6-0, 6-2.

Chiar daca Verdasco dadea semne ca nu vrea sa cedeze atat de usor, Nadal si-a facut incalzirea imediat. Numarul doi mondial a servit si a respins absolut toate mingile intr-un stil fantastic, fara a-i lasa adversarului sau nicio sansa. Verdasco a fost stangaci pe toata durata partidei, si la propriu, si la figurat, ajutandu-l pe Nadal sa isi treaca inca un succes pe lista de la Roland Garros, acolo unde a castigat 25 de partide, fara sa inregistreze vreun esec.

Spaniolul vrea acum sa egaleze recordul lui Bjon Borg, care in 1981 si-a trecut in palmares cea de-a patra victorie consecutiva la turneul din Franta. Tenismenul in varsta de 21 de ani mai are insa de disputat cateva partide pana isi va indeplini obiectivul, conationalul Nicolas Almagro fiind urmatorul pe lista.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea