Social

#pd-l #pd #norica nicolai

N. Nicolai: In PD-L se duc lupte interne intre fostii liberali si fondatorii PD

Senatorul liberal Norica Nicolai considera ca Mona Musca este folosita ca un pretext pentru acutizarea preluarii puterii in Partidul Democrat -Liberal.

Invitata in emisiunea Realitatea Zilei, Norica Nicolai a declarat ca in Partidul Liberal Democrat se duc lupte interne. Norica Nicolai este de parere ca, in PD-L, doua grupari, fostii liberali, pe de-o parte, si fondatorii partidului democrat, pe de alta parte, incearca sa-si impuna punctele de vedere.

"Este evident ca sunt doua grupari, una condusa de Stolojan si grupul fost liberal, astazi democrat liberal, si una condusa de fondatorii Partidului Democrat. Acest lucru rezulta din luarile de pozitie ale partidului. Grupul liberalilor au o atitudine toleranta , nu intamplator (n.r. anuntul posibilei candidaturi a Monei Musca) a aparut la Neamt, unde este un fost liberal. Probabil ca va fi inceputul unei lungi dispute si batalii interne in interiorul acestui partid, intre cele doua grupari", a declarat Norica Nicolai la Realitatea TV .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea