Social

#mobila de bucatarie #bucatarie #mobila

In ceea ce priveste mobila de bucatarie, alegerea ideala tine de... subtilitati!

Detaliile fac intotdeauna diferenta! Atunci cand alegi o mobila de bucatarie, subtilitatile sunt importante pentru a avea garantia achizitionarii unui produs de calitate, care va rezista perfect in timp. De la aspectul cromatic pana la dotari si dimensiuni, fiecare caracteristica isi aduce aportul in conturarea unui mobilier practic, modern si util. Daca esti in cautarea celui mai potrivit set pentru bucataria ta, tine cont de cateva elemente cruciale in amenajarea acestui spatiu atat de necesar in orice locuinta.

Ce schema modulara ar fi optima pentru tine?

Inainte de a incepe analiza pietei, fa un scurt inventar al articolelor pe care le folosesti la gatit. Estimeaza numarul spatiilor de depozitare de care ai avea nevoie, dar ia in calcul si dispunerea acestora. Corpurile suspendate si cele de la sol permit organizarea corespunzatoare a veselei, tacamurilor, condimentelor, ustensilelor si vaselor de gatit, dar si a echipamentelor de lucru. Chiar si un mic depozit de produse alimentare poate fi improvizat pe rafturile unuia din corpuri, daca alegerea este corecta.

Nu uita ca o mobila bucatarie trebuie sa integreze si electrocasnicele si instalatiile sanitare, asadar, orienteaza-te spre seturi care ofera solutii si pentru acestea. Cuptorul, frigiderul, hota si chiuveta pot fi mascate si integrate intr-un tot unitar. Producatorii au creat diverse variante care sa ofere un loc perfect acestor componente. Opteaza pentru un set mobila de bucatarie care cuprinde module pentru aceste articole si vei crea in acest fel un decor elegant!

Vitrinele, pentru un plus de luminozitate si rafinament

Diversitatea modelelor din ofertele producatorilor poate satisface orice preferinta in materie de design interior. Seturile cu vitrine, de pilda, sunt o alegere splendida daca doresti sa obtii un efect de spatiu mai larg, mai degajat si mai atragator. In functie de gusturile tale, poti opta pentru corpurile cu geamuri daca iti place acest stil deosebit sau poti alege modulele clasice, fara vitrine. Pe langa avantajul unui plus de luminozitate oferit de usile cu geam, te vei mai bucura si de un acces mult mai facil la obiectele depozitate, acestea putand fi identificate rapid fara a mai fi nevoie sa deschizi usile dulapurilor.

Sertarele

Sertarele sunt foarte utile pentru sistematizarea articolelor de mici dimensiuni, care se folosesc frecvent la gatit sau la servirea preparatelor culinare. Un corp cu 4 sertare este ideal pentru a aseza tacamurile, ustensilele, fetele de masa, servetelele, platourile sau orice alte obiecte care incap in aceste spatii. La alegerea setului de mobila de bucatarie acorda prioritate si acestor posibilitati excelente de depozitare.

Deschiderea usilor

Modul reversibil de deschidere a usilor, in stanga sau in dreapta, reprezinta un atu in eficientizarea si valorificarea spatiului. Acest design este compatibil cu orice schema de amenajare interioara, modulele putand fi montate asa cum iti doresti, fara a mai fi limitat de deschiderea usilor. Un astfel de set iti da o libertate mai mare la montaj si la organizarea spatiului de care dispui.

Blaturile termorezistente

Un blat termorezistent pe care sa te poti desfasura in timpul gatitului, fara grija ca vei deteriora mobilierul, aduce numeroase avantaje. Cu aceasta protectie termica, poti manevra recipientele fierbinti si poti aseza tavile incinse scoase din cuptor, fara probleme.

Vrei o mobila bucatarie care sa se integreze minunat cu restul casei? Un set sonoma, alb, cappuccino, gri, crem sau wenge poate fi inclus cu usurinta in orice proiect de amenajare. Apeleaza la nuantele in tendinte si nu vei da gres!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea