Social

Mutu va juca in amicalul cu Rusia

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a declarat, astazi, agentiei NewsIn, ca l-a convocat pe Adrian Mutu pentru meciul amical cu Rusia, dar desi telegrama a fost trimisa dupa termenul impus de UEFA, este optimist ca Fiorentina va raspunde pozitiv solicitarii FRF.

"La ora cand am facut convocarile, dupa discutiile pe care le-am avut cu medicul echipei nationale si cu Mutu, pauza era mult mai lunga. Iata ca el si-a revenit mult mai repede decat s-ar fi crezut, insa nu i s-a trimis telegrama in timpul cerut de UEFA (n.r. cu doua saptamani inainte de meci). Acum o sa fim la mana clubului. Daca Fiorentina va fi de acord, Mutu se va regasi printre tricolori, daca nu, asta e. Sunt optimist in privinta unui raspuns pozitiv al Fiorentinei, pentru ca noi am fost deschisi in tot ceea am discutat cu conducerile cluburilor unde avem jucatori", a spus Piturca.

Atacantul echipei nationale Adrian Mutu s-a accidentat in meciul AS Roma-Fiorentina, din 24 februarie, cand a suferit o intindere a ligamentului colateral intern al genunchiului stang si a purtat o atela pentru ca genunchiul sau sa fie imobilizat. Initial, se estima ca el va fi indisponibil pentru aproximativ patru saptamani, dar a revenit pe teren mai devreme cu o saptamana. Din acest motiv, el nu a primit initial telegrama de convocare pentru meciul amical cu Rusia, din 26 martie.

Fiorentina a dat deja raspunsul in legatura cu convocarea jucatorului roman. Conform site-ului oficial al FRF, AC Fiorentina a oferit un raspuns favorabil, astfel ca golgheterul nationalei se va prezenta la reunirea lotului , programata pe 24 martie , la Saftica.

Partida amicala Romania-Rusia se va disputa la 26 martie pe stadionul Steaua din Bucuresti.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea