Social

Mutu nu mai e dorit la Chelsea

"The Sun" noteaza, marti, intr-un articol intitulat "Sa-i dam un sut lui Mutu", ca Chelsea este pregatita sa renunte la atacantul roman Adrian Mutu, care nu mai e agreat de colegi.

"Mutu a marcat un singur gol in ultimele sase luni in Premier League si nu mai este dorit de coechipieri, din cauza atitudinii sale arogante", scrie "The Sun".

Potrivit publicatiei citate, directorul executiv al clubului Chelsea, Peter Kenyon, a fost informat ca mai multi jucatori de baza ai formatiei vor ca Mutu sa paraseasca echipa, deoarece refuza sa se integreze. "Ei sustin ca la Chelsea nu va exista niciodata acelasi spirit de echipa ca la Arsenal, atita timp cit in echipa vor evolua astfel de jucatori capriciosi", noteaza "The Sun".

Mutu, in virsta de 25 de ani, a fost transferat de la AC Parma, pentru suma de 15,8 milioane de lire sterline, la citeva saptamini dupa preluarea clubului englez de catre miliardarul rus Roman Abramovici in 2003. "Dar Mutu nu a reusit sa se impuna in atac in fata unor jucatori ca Eidur Gudjohnsen si Hernan Crespo , nefiind inclus in lot pentru intilnirea cu AS Monaco din semifinalele Ligii Campionilor", mai scrie cotidianul englez.

Publicatia citata mentioneaza, de asemenea, ca succesorul tehnicianului Claudio Ranieri - care va fi cel mai probabil antrenorul formatiei FC Porto, Jose Mourinho - va fi avertizat sa renunte la Mutu, care ar putea sa se intorca in Italia.

Potrivit "The Sun", printre jucatorii care ar putea parasi gruparea engleza, alaturi de Mutu, se numara Joe Cole, Marcel Desailly, Jimmy Floyd Hasselbaink, Crespo si Juan Veron. "Dar Joe Cole l-a implorat pe Abramovici sa nu desparta echipa. Mijlocasul englez considera ca au existat destule modificari majore la Chelsea in ultimele 12 luni si ca patronul rus ar trebui doar sa clarifice unele aspecte", scrie cotidianul englez.

Arsenal joaca in actuala formula de mult timp si se poate vedea acest lucru in evolutiile lor. Noi sintem o echipa noua, care va face greseli. Dar, s-a demonstrat ca jocul devine din ce in ce mai bun atunci cind pastrezi lotul de jucatori. Nu este ceva complicat, a afirmat Joe Cole.

Adrian Mutu, convocat la echipa nationala a Romaniei pentru amicalul cu selectionata Germaniei, nu va putea juca in meciul programat miercuri, de la ora 20.00, deoarece are o entorsa la ligamentul colateral de la genunchiul sting.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea