Social

Mutu la Juventus

Cel mai titrat club italian a anuntat aseara pe site-ul sau de Internet, sub titlul "Mutu bianconero", ca a incheiat cu internationalul roman un acord pe 5 sezoane.

Contractul urmeaza sa intre in vigoare pe 18 mai, cind jucatorul va fi ispasit cele 7 luni suspendare impuse de federatia engleza pentru consum de cocaina. Ceea ce inseamna ca fostul atacant al lui Chelsea ar putea imbraca tricoul lui Juve in ultimele doua etape ale stagiunii 2004-2005, contra lui Livorno si Cagliari .

Eventualitatea unei reveniri in Serie A chiar in acest sezon a fost avansata si de agentia "Calciomercato", care a dezvaluit si salariul pe care romanul ar urma sa-l incaseze la Juve: Un milion de euro anual, cu doua mai putin decit primea la Londra.

Astazi s-ar putea antrena la Torino

Adi Mutu a revenit in Italia ieri dimineata, dupa ce a petrecut doua zile la Londra, unde s-a intilnit cu psihoterapeutul Peter Kay si a fost supus unui nou control antidoping. Iar spre seara a semnat contractul cu Juve, pus la punct de noul sau impresar, Alessandro Moggi , nimeni altul decit fiul directorului general al gruparii bianconera.

Potrivit unor surse din anturajul jucatorului, Adrian Mutu ar urma sa fie prezentat oficial la Juventus in cursul zilei de marti. Este insa posibil ca romanul sa intre in programul de pregatire al torinezilor chiar de astazi.

Adi Mutu a mai fost in doua rinduri pe punctul de a ajunge la Juventus, pe vremea cind era impresariat de Ioan Becali . El a fost monitorizat de torinezi in returul campionatului 2002-2003, dar au renuntat din cauza pretentiilor finaciare prea mari exprimate de Parma: 15 milioane de euro.

Juve l-a luat in cele din urma pe Di Vaio, iar Mutu a ajuns la Chelsea, in schimbul a 23 de milioane de euro. Un an mai tirziu, vara trecuta, italienii au mai avut o tentativa. Oferisera 10 milioane londonezilor, transferul parea facut, dar in ultima clipa a intervenit patronul acestora, Roman Abramovici. Care a refuzat intelegerea.

In locul lui Del Piero?

Varianta cu Mutu ca alternativa pentru Alessandro Del Piero a fost avansata prima oara de "Corriere dello Sport", la sfirsitul anului trecut. Si prinde acum tot mai mult contur, ziarele din Peninsula scriind ieri despre un posibil transfer al internationalului italian in Japonia, la sfirsitul sezonului.

Juve e nemultumita de randamentul capitanului bianconero, oscilant in evolutii si mai tot timpul accidentat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea