Social

Mutu, la Fiorentina?

Adrian Mutu nu pare sa aiba parte de o vara prea linistita, pentru ca este "plimbat" de presa italiana pe la diferite echipe din Serie A. Ultima varianta prezentata de Gazzetta dello Sport : Fiorentina.

PLAN. Juventus il vrea cu orice pret pe atacantul Romei Antonio Cassano, dar asta nu mai e o noutate. Nou este doar planul pus la cale de conducerea torinezilor, dar operatiunea pare, la prima vedere, destul de complicata. Astfel, Juve ar urma sa-l cedeze la Fiorentina pe Adi Mutu, de unde l-ar aduce pe Fabrizio Miccoli pentru a-l folosi drept moneda de schimb pentru Cassano. In prezent, Miccoli este detinut in coproprietate de Fiorentina si Juventus, dar romanii si-ar fi manifestat in mod clar dorinta de a-l avea pe jucator in sezonul viitor.

POSIBILITATE. Daca va ajunge la Florenta, "Briliantul" se va reintalni cu antrenorul Cesare Prandelli , cu care a lucrat in perioada cand a evoluat la FC Parma si care l-a inlocuit recent pe Dino Zoff. In plus, violetii vor avea un atac balcanic, Mutu urmand sa faca pereche in ofensiva cu bulgarul Valeri Bojinov.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea