Social

Mutu: "Imi pare rau pentru penalty-ul ratat"

Atacantul nationalei, Adrian Mutu, a declarat vineri, dupa meciul cu Italia, ca rezultatul partidei este unul echitabil , chiar daca a ratat un penalty , in minutul 81, la scorul de 1-1, lucru pentru care isi cere scuze in fata suporterilor si a colegilor.

"Am jucat bine si am obtinut un rezultat echitabil. Am avut ocazii si noi, dar au avut si ei. Ei au avut un gol anulat, noi un penalty ratat. Am jucat mai deschis decat cu Franta, am profitat de spatiile oferite, dar nu am reusit sa iesim pe contraatac chiar asa cum ar fi trebuit", a declarat Adrian Mutu.

El a vorbit si despre faza penalty-ului ratat: "Imi pare rau pentru ca am ratat acea lovitura de la 11 metri si chiar vreau sa imi cer scuze suporterilor si colegilor, pentru ca altfel am fi vorbit cu patru puncte in clasament acum. Sper ca la meciul cu Olanda sa joc din ce in ce mai bine si sa ma revansez pentru penalty-ul ratat.

Am vrut sa dau pe centru si tare, dar am tras putin mai jos decat imi propusesem. Buffon este un portar mare si a reusit sa pareze. La final m-a felicitat pentru golul marcat, pentru ca noi suntem prieteni, si pana la urma e doar un joc".

Mutu a precizat apoi ca lumea este uimita de evolutiile bune ale Romaniei la turneul final: "Toata lumea e surprinsa de evolutiile noastre, dupa ce am facut egal cu vicecampioana si campioana mondiala , si toti ochii sunt pe noi. Chiar am fost intrebat de ce jucam asa de defensiv? Pentru ca adversarii nostri sunt mai buni decat noi, si daca nu am juca pe contraatac, am pierde cu siguranta. Oricum, fata de meciul cu Franta am jucat mult, mult mai deschis".

Mutu a mai spus ca golul lui Tony, din prelungirile primei reprize, a fost anulat pe buna dreptate, pentru ca Del Piero era in ofsiad si a vrut sa joace mingea, chiar daca nu a atins-o.

Echipa Nationala a Romaniei a remizat vineri, scor 1-1, in fata Campioanei Mondiale Italia, in al doilea meci din cadrul Grupei C a Campionatului European, dupa ce Adrian Mutu a ratat un penalty in minutul 81.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea