Social

Mutu, fotbalistul roman al anului

Atacanul lui Juventus Torino, Adrian Mutu, a fost desemnat fotbalistul roman al anului in cadrul Galei Fotbalului Romanesc. " Briliantul " a dedicat premiul parintilor sai, care l-au ajutat sa treaca peste perioada de suspendare cauzata de consumul de droguri. "Este un moment fericit pentru mine. Acest premiu il dedic parintilor mei pentru ca au fost printre putinele persoane care au crezut cu adevarat in mine, poate singurele persoane. Am vrut sa o spun public, in particular le-am spus-o de multe ori, dar am simtit sa fac lucrul acesta public, pentru ca, pentru ei, durerea a fost foarte mare. Daca eu am fost invatat cu presa, acceptand criticile mai usor, pentru ei nu a fost deloc asa. Am vazut asta in ochii lor, am simtit, m-a durut si oricum am simtit sa fac asta pentru ei", a declarat Mutu, care a precizat ca singura nereusita a anului 2005 este ratarea calificarii la Mondiale. "Pentru mine, 2005 a fost un an plin de impliniri, mai putin ratarea calificarii echipei nationale. Aceasta este singura nereusita care ma deranjeaza". Distinctia primita de atacantul roman a fost amintita si de site-ul UEFA. "Atacantul lui Juventus a fost numit cel mai bun fotbalist roman pentru a doua oara. Jucatorul de 26 de ani a castigat in ancheta traditionala in care se exprima presedintii, antrenorii si capitanii echipelor din Divizia A", mentioneaza forul european, care adauga despre Mutu ca ,a inscris toate golurile din victoriile nationalei contra Andorrei, Cehiei si Finlandei si a revenit ca titular la Juventus dupa ce i-a expirat suspendarea".
"Nu sunt inamicul celor de la FC Arges"
Adrian Mutu a declarat ca nu a abandonat ideea de a investi la FC Arges, echipa la care a debutat in Divizia A, si a spus ca cei din conducerea "violetilor" nu au de ce sa se teama de el. "Nu sunt un inamic , ci un om care vrea sa investeasca si ar trebui sa fiu prieten, nu inamic", a precizat Adrian Mutu.

Premiile Galei Fotbalului Romanesc
Cel mai bun fotbalist al anului: Adrian Mutu
Cel mai bun antrenor al anului: Ioan Andone
Cel mai bun : Iuliu Muresan
Investitorul anului: Marian Iancu
Arbitrul anului: Marian Salomir
Trofeul fair-play: Dinamo
Cea mai civilizata galerie: Farul Constanta



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea