Social

Mutu: Eu am eliminat Romania de la Europene!

Imediat dupa fluierul de final care a pus capat cosmarului Olanda-Romania, Adrian Mutu abia si-a gasit cuvintele, declarand ca vina eliminarii de la turneul final ii apartine in mare masura lui. „ Briliantul ” a acuzat ritmul infernal in care s-au disputat cele trei partide din Grupa Mortii, precizand totdata ca adversarii de calibru au fost cu mult peste nationala Romaniei .

„Din pacate, in aceasta seara s-a vazut ca inca nu putem rezista unui astfel de ritm, sa jucam impotriva unor mari forte din trei in trei zile. Am fost obositi pentru ca am venit dupa doua meciuri istovitoare si cand a trebuit sa dam tot ce avem mai bun in noi, ne-am dat seama ca nu ne mai tin picioarele, nu mai putem. Nu suntem la nivelul acestor echipe”, a declarat atacantul.

Mutu a continuat autocritica, facand referire la marea sansa pe care a avut-o in meciul impotriva campioanei mondiale: „Puteam sa ne calificam daca bateam Olanda sau Italia. Am pe constiinta acel penalty ratat in meciul cu Italia, asa cum l-ar avea orice jucator aflat in situatia mea. Stiu ca se astepta mult de la mine si este pacat de acea ratare . Am incercat sa joc cat mai mult pentru echipa, dar atat s-a putut”, a mentionat „decarul” nationalei noastre.

Insa Adrian Mutu a tinut sa precizeze ca rezultatele obtinute la acest turneu final sunt unele demne de lauda. Mai mult, atacantul a precizat ca Romania paraseste Campionatul European cu fruntea sus, chiar daca tricolorii au ratat la mustata calificarea in sferturile de finala ale competitiei: „Am jucat destructiv si defensiv, pentru ca daca o faceam altfel, am fi pierdut la diferente mari. Eu zic ca am iesit cu fruntea sus din aceasta competitie”.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea