Social

Mutu ar putea juca la Bucuresti impotriva Stelei!

Daca pana acum s-a scris de zeci de ori despre posibilitatea ca Adrian Mutu sa plece de la Juventus la AS Roma, la schimb cu Cassano, iata ca euro . Pentru a micsora suma de transfer a lui Joaquin, torinezii au propus o suma de bani plus cedarea lui Mutu.
Betis Sevilla ocupa ultimul loc in clasamentul campionatului spaniol si este calificata in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, dupa ce a ocupat locul trei intr-o grupa a Ligii Campionilor din care au mai facut parte formatiile Liverpool, Chelsea Londra si Anderlecht Bruxelles. Betis e singura echipa din Europa care a invins Chelsea in acest sezon al Ligii Campionilor, 1-0 la Sevilla!

Presa engleza nu l-a uitat
Interesant e si faptul ca ieri, exact in ziua in care presa italiana vorbea de transferul sau la Betis, Mutu a aparut si in presa engleza, in cunoscutul "The Sun", unul dintre ziarele care l-au pus "la zid" dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina.
De aceasta data, "The Sun" publica mai multe declaratii pozitive ale lui Mutu, care spune ca s-a maturizat de cand a ajuns la Juventus. "Am inteles ca viata mea trebuie sa se desfasoare intr-un oras precum Torino si la o echipa atat de mare ca Juventus. Te simti protejat, iar acest lucru iti ofera posibilitatea sa te concentrezi doar pentru a castiga. Am aratat lumii si mi-am demonstrat in principal mie ca am caracter", spune Mutu. De asemenea, atacantul roman tine sa vorbeasca si despre actualul sau antrenor: "Capello mi-a oferit multe, de aceea voi juca pe orice post pentru a ma impune. Sunt mai mult decat fericit la Juventus".
Noi ii dorim sa-si continue cariera la Torino, in ciuda informatiilor tot mai insistente din ultimul timp care il prezinta iar pe internationalul roman ca o " moneda de schimb " la transferul altor fotbalisti...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea