Social

#fotbal #echipa #dinamo #mutu

Mutu: "Am promis ca ma voi intoarce la Dinamo si vreau sa-mi respect promisiunea"

Dorit cu insistenta de Mancini, la Manchester City , cel mai in forma atacant din lume in noul an neaga ca va semna cu gruparea engleza . Intr-un interviu acordat presei engleze, Mutu spune ca ar putea colabora cu Mircea Lucescu la Sahtior, in viitor, insa are de gand mai mult sa-si tina promisiunea facuta fanilor dinamovisti, de a se intoarce in "Stefan cel Mare".

Cu 7 goluri in 5 meciuri in primele saptamani ale lui 2010, Mutu e capul de afis al presei sportive mondiale in aceste zile. "Il Fenomeno" pare ca a renascut, iar ofertele de transfer curg spre Fiorentina. Cei mai insistenti sunt englezii de la City, unde Mancini, care-l stie pe Mutu din perioada in care activa in Italia, si-l doreste foarte mult pe internationalul roman. Presa engleza si cea italiana au speculat ca Mutu ar putea-o parasi pe Fiorentina, pana la finalul acestei perioade de transferuri, care se incheie la sfarsitul lui ianuarie.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea