Social

Mutu: Am pe constiinta penalty-ul ratat in meciul cu Italia

Atacantul Romaniei, Adrian Mutu, a declarat marti, dupa meciul cu Olanda , scor 0-2, ca se considera intr-un fel vinovat de ratarea calificarii in sferturile de finala ale Campionatului European, pentru ca a ratat un penalty in meciul cu Italia, transmite trimisul NewsIn.

 

"Puteam sa ne calificam daca bateam Olanda sau Italia. Am pe conttiinta acel penalty ratat in meciul cu Italia, asa cum l-ar avea orice jucator aflat in situatia mea. Stiu ca se astepta mult de la mine si este pacat de acea ratare . Am incercat sa joc cat mai mult pentru echipa, dar atat s-a putut", a declarat Adrian Mutu.

Atacantul nationalei a adaugat ca tricolorii nu se pot compara cu Franta, Italia sau Olanda, iar rezultatele pe care le-au obtinut sunt demne de lauda. "Nesansa a facut sa nu ne calificam. Am fost si obositi pentru ca am avut primele doua meciuri, care au fost foarte grele si ne-au solicitat foarte mult din punct de vedere fizic. S-a vazut ca nu suntem la fel de puternici ca cele trei echipe cu care am fost in grupa. Am jucat destructiv si defensiv, pentru ca daca o faceam altfel, am fi pierdut la diferente mari. Eu zic ca am iesit cu fruntea sus din aceasta competitie", a spus Mutu.

Echipa nationala a Romaniei a pierdut marti, scor 0-2, partida cu Olanda, din cadrul Grupei C a Campionatului European, si a ratat calificarea in sferturile de finala ale competitiei. In celalalt meci al grupei Italia a trecut cu scorul de 2-0 de Franta si a reusit calificarea in sferturile de finala.

Clasamentul final al Grupei C: 1. Olanda 9p (9-1); 2. Italia 4p (3-4); 3. Romania 2p (1-3); 4. Franta 1p (1-6). 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea