Social

Mutu a refuzat 4,5 mil. de euro pe an!

Presa italiana a considerat ca echipa de fotbal Juventus Torino a dat o mare lovitura pe piata transferurilor, cind a obtinut semnatura atacantului Adrian Mutu. Desi in Anglia i s-a pus eticheta de drogat, dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina, atacantul roman nu si-a pierdut admiratorii din Italia, unde a lasat o impresie foarte buna dupa sezonul de exceptie 2002/2003, cind a terminat al doilea in clasamentul golgeterilor, cu 18 reusite pentru Parma. Potrivit site-ului Sports.it, inainte de a semna cu Juventus Torino un contract pe cinci ani, Mutu a avut de studiat o oferta de la AC Milan. Sursa citata mentioneaza ca gruparea ros-negrilor i-ar fi propus romanului o intelegere pe doi ani, cu un salariu net de 4,5 milioane de euro pe sezon! Mutu a optat in cele din urma pentru contractul cu Juventus, urmind sa fie prezentat oficial miine.
Atacantul roman are o intelegere si cu firma de reprezentare GEA World, condusa de Alessandro Moggi , fiul lui Luciano Moggi, director general la Juventus Torino, alt motiv pentru care, probabil, a refuzat oferta primita de pe San Siro.

Sase luni pentru doza dubla

Federatia Engleza de Fotbal (FA) a fost criticata dur de Chelsea si de presa pentru ca l-a suspendat pe Adrian Mutu numai sapte luni, dupa ce fusese depistat pozitiv cu cocaina. Fara a face public vreun nume, FA a anuntat ca un alt fotbalist a fost suspendat sase luni, dupa ce a picat de doua ori testul antidoping, in organismul sau fiind gasita cocaina. Jucatorul a fost testat pozitiv la inceputul anului 2004 si audiat in august. Federatia i-a cerut sa vina la o noua audiere in aprilie 2005, dar intre timp a fost din nou gasit dopat, iar federatia l-a suspendat doar sase luni. Aceeasi pedeapsa a primit-o si un jucator care a folosit marijuana si a fost depistat pozitiv tot de doua ori. Potrivit cotidianului Daily Telegraph, cei doi fotbalisti apartin unor echipe din divizia secunda si nu sint folositi ca titulari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea