Social

Mutu a luat-o pe Consuelo

Adrian Mutu nu a mai avut rabdare sa astepte pana in toamna. Potrivit site-ului "Prosport", atacantul roman s-a casatorit civil in cursul zilei de luni cu logodnica sa, Consuelo Matos Gomez.

Aflati in Republica Dominicana , tara natala a sotiei, cei doi indragostiti au rezolvat doar problema actelor, casatoria religioasa urmand sa aiba loc in toamna atat in Romania, cat si la Santo Domingo, asa cum fusese stabilit initial. A fost o ceremonie intima la care au participat numai 32 de persoane, toti apropiati de-ai Consuelei. Mutu, aflat la a doua casnicie, spune ca decizia de a se insura acum a fost una spontana si ca si-ar fi dorit sa faca actele mai intai in Romania, insa acest lucru era mai complicat din cauza birocratiei.

FAMILIE. Mutu si Consuelo s-au aflat zilele trecute in Romania, " Briliantul " ducandu-si logodnica la Pitesti pentru a o prezenta familiei. Atunci, cei doi nu au dorit sa faca declaratii. Ei vor reveni in Romania la sfarsitul acestei saptamani, lunea viitoare Mutu urmand sa se prezinte la reunirea lui Juventus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea