Social

Mutu a fugit de la Chelsea

Abia intors in Anglia, dupa ce a fost anuntat ca va fi amendat cu 180.000 de euro pentru ca a plecat la Nationala Romaniei fara acordul clubului, Adrian Mutu a "comis-o" din nou: nu s-a prezentat la antrenamentul de marti seara al lui Chelsea si nu a contactat nici un oficial al gruparii londoneze in legatura cu absenta sa, informeaza "Evening Standard". Potrivit sursei citate, Mutu s-a certat foarte tare, luni, cu antrenorul Jose Mourinho, iar de atunci nu a mai fost vazut. "Desi Mutu a promis ca isi va cere scuze pentru atacurile verbale la adresa antrenorului, el nu a reusit decat sa aiba din nou probleme, dupa ce nu s-a prezentat la antrenamentul de marti. Mutu nu a contactat nici un oficial al gruparii de "Stamford Bridge" pentru a explica motivele absentei sale", noteaza "Evening Standard". Publicatia engleza subliniaza ca absenta lui Mutu este picatura care a umplut paharul. "Tehnicianul portughez este un antrenor care doreste disciplina, el nu are timp sa lupte cu indivizi incapatanati precum Mutu", scrie sursa citata. "Evening Standard" noteaza ca acest conflict dintre Mutu si Mourinho a intervenit intr-un moment in care jucatorul roman era unul dintre putinii atacanti de la Chelsea neaccidentati. "In alte circumstante, Mutu ar fi avut o sansa mare sa inceapa in prima echipa meciul de duminica, sustinut in deplasare, cu Manchester City , insa acum este putin probabil ca acest lucru sa se intample", se arata in "Evening Standard". Ieri, impresarul Victor Becali nu avea prea multe amanunte despre noul scandal in care este implicat "Briliantul". "Am aflat ca n-a fost la antrenament, dar abia maine (n.r. - astazi) voi sti mai concret care este situatia lui Mutu. Probabil o sa mai primeasca o amenda", a spus Becali, care s-a referit si la un eventual transfer al atacantului roman. "Probabil ca nu se va putea un transfer imediat, pentru ca Mutu mai are trei ani si jumatate de contract cu Chelsea. Cu Mourinho am discutat saptamana trecuta si era foarte suparat pentru faptul ca Mutu l-a facut mincinos, ceea ce nu este adevarat. Mutu ar vrea sa plece , dar deocamdata nu se poate. Vom vedea in iarna ce se va intampla", a spus Becali. Acesta a precizat ca Mutu a fost amendat deoarece s-a prezentat la nationala Romaniei pentru meciul cu Cehia fara acordul lui Mourinho si va trebui sa suporte consecintele.


Asteptat de Fiorentina
In noua situatie creata de Mutu la Chelsea, AC Fiorentina , grupare nou-promovata in Serie A, este interesata de transferul atacantului roman, anunta "tribalfootball.com". Fiorentina vrea sa profite de conflictul dintre Mutu si Mourinho, dar si de pretul de doar 7,5 milioane de euro fixat de Chelsea pentru "Briliant" (londonezii au platit Parmei, in vara anului 2003, 22,5 milioane de euro pentru atacantul roman). Sursa citata mentioneaza ca Fiorentina este gata sa renunte in perioada de mercato din iarna la spaniolul Javier Portillo, imprumutat de la Real Madrid, economisind astfel banii, din imprumut si salariu, necesari pentru aducerea lui Mutu. Totusi, este greu de crezut ca Mutu va accepta sa mearga la Fiorentina, un club care nu-i poate asigura nici salariul de la Chelsea, aproximativ trei milioane de euro net, si nici sa-i garanteze ca va incerca obtinerea unor performante in viitorul apropiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea