Social

Mutarea vietii: Daminuta s-a transferat la Inter

Pana si cele mai frumoase si grandioase visuri, oricat de imposibil de realizat ar parea, pot deveni realitate. Cristian Daminuta , unul dintre cele mai talentate produse ale scolii de fotbal din Timisoara, a realizat marti mutarea vietii sale, transferandu-se la nimeni alta decat campioana Italiei, Internazionale Milano .

 

Impresarul fotbalistului, Cristea Opria, a declarat marti ca mijlocasul gruparii Poli Timisoara a semnat un contract pe 4 sezoane gruparea la care evolueaza si capitanul echipei natioanale a tarii noastre, Cristi Chivu. „Negocierile s-au incheiat asa cum ne-am asteptat, iar cel mai castigat este jucatorul. Va evolua 4 sezoane la campioana Italiei si suntem amandoi multumiti ca s-a rezolvat situatia si din punct de vedere sportiv, dar si juridic”, a spus Opria.

Impresarul jucatorului a declarat ca Daminuta este asteptat in Italia la reunirea lotului lui Inter: „Pe data de 20 iunie Cristian a fost anuntat ca trebuie sa se prezinte la reunirea lotului lui Inter”.

In varsta de 18 ani, cristian daminuta s-a transferat la Poli Timisoara de la CFR Timisoara , in 2006, iar la Internazionale Milano va avea, conform unor apropiati ai jucatorului, un salariu stagional de 50.000 de euro. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea