Social

Mutare pentru viitor: Tatarusanu a semnat cu Steaua

Steaua a facut o noua mutare pe piata transferurilor. De aceasta data una de viitor. Realizand ca, oricat ar fi de bun, Robinson Zapata ar putea parasi in orice moment Ghencea atras de mirajul Occidentului sau Estului avut, ros-albastrii l-au transferat luni dupa-amiaza pe Ciprian Tatarusanu .

 

Desemnat al optulea cel mai bun portar din Liga I în sondajul realizat de Antena3 Sport, Tatarusanu a semnat luni contractul cu Steaua dar va evolua în Ghencea de-abia din sezonul 2009/2010. Asta pentru ca portarul va mai ramâne înca un an la Gloria Bistrita , deoarece asa a dorit patronul Stelei, Gigi Becali, care a obtinut transferul definitiv al fotbalistului.

Principalul finantator al gruparii vicecampioane a fost cel care a anuntat si pretul de transfer, 1.500.000 de euro, unul destul de piperat pentru un goalkeeper din Liga I. „L-am luat pe Tatarusanu de la Bistrita. Am dat pe el un milion si jumatate de euro, dar o sa îl mai las acolo un an de zile sa creasca”, a declarat Gigi Becali.

La rândul sau, fotbalistul a declarat imediat dupa perfectionarea transferului: „Sunt onorat de faptul ca am ajuns la Steaua, cel mai galonat club din fotbalul romanesc si sper ca, din momentul în care voi veni sa joc în Ghencea, sa demonstrez faptul ca merit sa evoluez la aceasta echipa”.

În vârsta de 21 de ani , ciprian tatarusanu este international de tineret si a fost achizitionat de Gloria Bistrita în 2007 de la gruparea de Liga a III-a, Juventus Bucuresti. În sezonul trecut, goalkeeper-ul a evoluat în 25 de meciuri pentru „vampirii” lui Ioan Ovidiu Sabau .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea