Social

Musicalul "O noapte furtunoasa", in premiera la Bucuresti

O adaptare muzila dupa " O noapte furtunoasa " de I.L. Caragiale va fi prezentata, in premiera, pe 7 aprilie, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor. Spectacolul Operei Comice pentru Copii, este realizat dupa musicalul semnat de compozitorul Roman Vlad si face parte din proiectul " Caragiale ", coordonat de Mircea Diaconu . Scenografia este semnata de Viorica Petrovici.

Musilul se va juca si pe 8, 14, 21si 22 aprilie, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor, si, pe 15 aprilie, la Sala Mare. De asemenea, in 16 aprilie, "O noapte furtunoasa" va fi prezentat la Casa Tineretului din Campina. Spectacolul va fi jucat si in Spania, pe 11 aprilie, in cadrul "Saptamanii teatrului romanesc la Madrid", eveniment organizat intre 6 si 13 aprilie, la Teatro del Arenal.

Proiectul "Caragiale" a fost demarat de opera comica pentru copii in 2003 si consta in adaptari dupa opera lui Caragiale. Astfel, in cadrul proiectului a fost montat "Un pedagog de scoala noua" si urmeaza sa fie pus in scena si spectacolul "Vizita".


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea