INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Muncim mult, dar ineficient

Potrivit unui studiu al oficiului european de statistica, Eurostat , Romania se situeaza la coada clasamentului Uniunii Europene privind productivitatea muncii. Asta desi numarul mediu de ore muncite de romani este similar cu cel din alte state membre UE . Date ale studiului arata ca Romania se afla pe penultimul loc in randul statelor membre privind productivitatea muncii pe angajat . Tara noastra se afla in urma Letoniei, Lituaniei sau Estoniei. Mai putin eficienti decat noi sunt doar bulgarii. Raportul Eurostat mentioneaza ca productivitatea muncii in Romania a inregistrat cresteri constante in ultimii cinci ani, dar aceasta nu reprezinta decat 39,2% din media UE calculata pentru 25 de state membre .Tarile cu cea mai mare productivitate a muncii pe angajat sunt Luxemburg, Belgia si Irlanda.Romania ocupa unul din ultimele locuri si in clasamentul european privind Produsul intern brut pe cap de locuitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea