Social

Mourinho: "Mutu este foarte motivat"

Antrenorul echipei Chelsea Londra , Jose Mourinho , a declarat ca internationalul roman Adrian Mutu este extrem de motivat si l-a incadrat in categoria atacantilor de valoare ai gruparii engleze.

"Mateja Kezman este un jucator de echipa si imi place. Eidur Gudjohnsen este un mare jucator, Adrian Mutu este foarte motivat, la fel si Damien Duff si Arjen Robben, deci vedeti ca avem o multime de atacanti buni", a spus Mourinho.

Tehnicianul portughez a afirmat ca se simte frustrat de faptul ca pe 21 iulie echipa sa va trebui sa plece intr-un turneu de pregatire in SUA, unde va disputa trei meciuri amicale, stagiul fiind stabilit inainte de a fi numit pe banca tehnica.

"Un jucator de valoare trebuie sa aiba o vasta cultura tactica pentru a se adapta oricarei situatii, trebuie sa aiba capacitatea de a analiza jocul si de a evolua in diferite moduri. Asta vine odata cu munca. Putem incepe sa lucram deja intr-un mod diferit: la nivel inalt", a comentat Mourinho.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea