Social

Mourinho il pastreaza pe Chivu

Inter Milano a anuntat ca jucatorul roman este netransferabil

Zvonurile care il dadeau pe Chivu pe lista de transferuri a lui Inter Milano s-au dovedit a fi false.


Venirea lui „The Special One", Jose Mourinho, pe banca lui Inter Milano nu va duce la despartirea de Cristi Chivu, asa cum a anticipat presa italiana .
Ziarele din Peninsula sustineau ca romanul nu e pe placul fostului antrenor al lui Chelsea, care si-ar fi dorit sa-l aduca in centrul defensivei lui Inter pe fostul sau elev, Ricardo Carvalho.

Barcelona si Real au renuntat la el

Prin vocea directorului tehnic Marco Branca, Inter a anuntat ieri ca liderul nationalei Romaniei va fi om de baza la Inter si in „era Mourinho". „Toldo va ramane, iar daca cineva va dori sa-l cumpere pe Balotelli , vom raspunde ca este netransferabil. Acelasi lucru vom spune si in cazurile lui Ibrahimovici si Chivu", a declarat Branca, pentru „Corriere dello Sport".

Dorit de mai multe sezoane de granzii din Spania, Barcelona si Real Madrid, Chivu a iesit din planurile celor doua cluburi. Real l-a transferat, recent, pe argentinianul Ezequiel Garay, de la Racing Santander , pentru aproximativ 10 milioane de euro. Nici Barcelona nu mai e interesata, desi noul antrenor, Guardiola, e un fan declarat al romanului.

Catalanii l-au achizitionat in schimb pe uruguayanul Martin Caceres, 21 de ani.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea