Social

Mourinho confirma plecarea la Chelsea

Antrenorul Jose Mourinho a confirmat, miercuri, dupa ce echipa sa, FC Porto, a invins formatia AS Monaco , cu scorul de 3-0, in finala Ligii Campionilor, ca va pleca la Chelsea Londra .

"Am luat hotarirea sa plec deoarece, pentru mine, nu mai este nimic de facut in Portugalia. Nu mai am o motivatie suficient de mare. Mi-am dat cuvintul unui club, singurul la care imi doresc sa merg. Chiar daca voi fi contactat si de altele, nu imi voi schimba opinia. Vreau sa merg in Anglia pentru a incepe o noua viata . Am primit oferte si din Italia, dar prefer Anglia", a declarat Mourinho.

Conform cotidianului britanic, Mourinho va semna un contract pe o perioada de patru ani, fiind platit cu cinci milioane de euro pe sezon. Tehnicianul a afirmat ca, inainte de a porni demersurile cu gruparea londoneza, va discuta cu presedintele actualului sau club. "Im revine datoria sa vorbesc mai intii cu presedintele clubului. Totul se va decide in urmatoarele zile. Sint mindru de ceea ce am realizat la Porto si simt ca am facut tot ceea ce mi-a stat in putinta pentru el. Victoria din aceasta seara a fost fantastica si am scris o pagina de istorie. Sint mindru de jucatorii mei si de mine pentru ca vom duce trofeul in Portugalia", a declarat Mourinho.

Jose Mourinho s-a intilnit cu patronul clubului Chelsea Londra, Roman Abramovici, in urma cu trei saptamini, imediat dupa infringerea gruparii londoneze in fata formatiei AS Monaco, in semifinalele Ligii Camiponilor. "The Sun" informeaza ca impresarii celor doua parti implicate in negocieri au avut mai multe intilniri .

Directorul executiv al clubului Chelsea, Peter Kenyon, a asistat, miercuri, la victoria repurtata de echipa condusa de Mourinho in fata formatiei AS Monaco. "Am vorbit putin, dar impresarii au avut discutii serioase. Daca cei din conducerea clubului decid sa schimbe managerul echipei, aceasta inseamna ca ceva nu este in regula. In fotbal este nevoie de doua lucruri pentru a avea succes. Unul dintre ele ar fi banii, pe care, daca ii ai, trebuie sa stii cum sa ii folosesti. Iar daca nu ai bani, ai nevoie de motivatie. Dar cel mai bine este sa le ai pe amindoua", a declarat Kenyon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea