Social

#site matrimonial #femei scorpii #femei singure #atractie #relatii

Motivul surprinzator pentru care unele femei devin adevarate scorpii

Un studiu realizat de o echipa de psihologi, coordonatata de profesorul Geoff MacDonald de la Universitatea din Toronto, arata ca femeile care au fost respinse de un barbat atragator sunt predispuse sa ii respinga pe pretendentii mai putin chipesi.

La studiu au participat 126 de femei care nu erau implicate intr-o relatie amoroasa. Li s-au creat profiluri pe un site matromonial si li s-a spus ca acestea vor fi vazute de doi barbati cu care s-ar putea intalni la finalul experimentului.

Ulterior, ele au vizionat profilurile celor doi barbati, facute, de fapt, de cercetatori. Unul dintre ele avea fotografia unui barbat atragator, in timp ce al doilea avea poza unui barbat cu o infatisare neatractiva. Femeilor li s-a spus daca barbatii sunt interesati de ele sau nu.

Cercetatorii au observat ca cele carora li s-a spus ca barbatul atragator nu e interesat de ele nu au vrut sa-l cunoasca pe celalalt barbat si aveau tendinta de a-l judeca mai aspru, chiar daca el s-ar fi aratat interesat de ele.

Analiza cercetatorilor canadieni a fost publicata in ultimul numar al Jurnalului de Stiinte Sociale Psihologice si de Personalitate.

Sursa foto: Daily Mail

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea