Social

#gradinite inchide #Ziua internationala a educatiei #scoli inchise

Motivul pentru care scolile si gradinitele vor fi inchise miercuri, 5 octombrie

Saptamana scurta pentru elevi si profesori, care nu vor merge la cursuri miercuri, 5 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei.

UNESCO a stabilit pe 5 octombrie Ziua Internationala a Educatiei sau Ziua Internationala a Profesorului. In Romania, intr-un ordin de ministru al Educatiei Nationale si Cercetarii, in care a fost stabilita structura anului scolar 2016-2017, este prevazut ca miercuri cursurile conform programului obisnuit vor fi suspendate.

In fiecare judet, sindicatele din educatie si inspectoratele scolare vor stabili modul in care va fi marcata aceasta sarbatoare in unitatile de invatamant.

„Fiecare federatie sindicala, in intelegere cu inspectoratul scolar, stabileste un program specific. Dar daca va uitati in structura anului scolar 2016-2017, veti vedea ca si pe 1 iunie si de Ziua Educatiei sunt activitati in care nu se fac cursuri”, a declarat Marian Banu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului scolar al Municipiului Bucuresti, potrivit News.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea