Social

#dieta #ingrasare femei #ingrasare dupa casatorie #explicatie ingrasare

Motivul pentru care femeile se ingrasa dupa casatorie

Ingrasarea dupa casatorie nu este un mit, anunta cercetatorii australieni de la Universitatea Flinders, care au descoperit cauzele care stau la baza acestui fenomen tot mai des intalnit in randul femeilor!

S-a dovedit: casatoria este un factor de risc pentru ingrasare la femei, sustin oamenii de stiinta australieni. Acestia au analizat greutatea mai multor mirese, inainte si dupa nunta, si au constatat o ingrasare in medie cu 2 kilograme, in primele 6 luni dupa casatorie.

Specialistii sustin ca, inainte de casatorie, femeile sunt motivate sa tina diete si sa slabeasca ori sa se mentina in forma, iar stresul joaca si el un rol in remodelarea corporala. Acestea doresc sa arate cat mai bine in rochia de mireasa ori la sedinta foto si fac tot ce le sta in putinta pentru a arata bine. Dupa ce ajung in fata altarului, stresul se diminueaza, dieta se "relaxeaza" si nu mai au nicio motivatie pentru a slabi ori a se mentine in forma.

Chiar si cele care nu iau astfel de masuri inainte de nunta sunt predispuse ingrasarii, cercetatorii descoperind ca miresele care nu tinusera deloc dieta luasera aproximativ 9 kilograme in greutate, dupa 6 luni de la casatorie.

Sursa foto: Bodas.facilisimo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea