Social

#guvernul ungureanu #motiune de cenzura # usl

Motiune de cenzura USL: Guvernul Ungureanu s-a lasat santajat de trei ori

USL a depus, miercuri, motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ungureanu la Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Documentul se numeste "Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!" si este semnat de 116 parlamentari.

In textul motiunii de cenzura se arata ca Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a ratat majoritatea obiectivelor pe care si le-a propus. si, in loc sa schimbe directia impusa anterior de Cabinetul Boc, s-a lasat santajat de trei ori.

"Santajul este unul triplu, pe zone usor de constatat de catre oamenii obisnuiti. Guvernul a cedat santajului unor grupuri de interese, privatizand companii de stat si acordand licente de exploatare pentru resurse importante, fara dezbatere publica, fara transparenta si incalcand legea. Guvernul a cedat santajului PDL, alocand clientelei de partid fonduri importante de la buget, inainte de alegeri. Guvernul a cedat santajului UDMR si a incalcat principiul autonomiei universitare in cazul UMF Targu Mures - o decizie care readuce in Romania teme ale trecutului", se afirma in textul motiunii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea