Social

#italia #romani #viol

Mostrele prelevate de la romanii acuzati de viol in Italia nu corespund cu cele luate de la victima

Turnura neasteptata in cazul romanilor acuzati de viol in Italia. Conform presei italiene, mostrele ADN ale celor doi romani arestati la Roma pentru violarea unei fete de 14 ani nu corespund cu probele prelevate de la victima.

Odata cu sosirea rezultatelor testelor efectuate asupra probelor prelevate de la cei doi romani acuzati de violarea unei adolescente in Italia, incep sa apara si semnele de intrebare. Conform ziarului italian Il Messaggero, mostrele apartinand celor doi romani arestati la Roma, Karol Racz (36 de ani) si Alexandru Loyos Isztoika (19 ani), nu corespund cu cele recoltate de pe trupul victimei. Cei doi au fost arestati in urma cu doua saptamani, fiind suspectati ca ar fi violat o adolescenta de 14 ani si l-ar fi talharit pe prietenul acesteia.

Ziarul italian dezvaluie si cateva semne de intrebare care apar in ancheta: unul dintre acestea fiind legat de faptul ca in momentul in care a avut loc violul telefoanele mobile ale celor doi romani au fost localizate in zone diferite ale Romei si un altul referitor la declaratiile celor doi suspecti - Alexandru Isztoika si-a recunoscut vina in prima instanta, subliniind faptul ca Racz i-a fost complice, insa ulterior si-a retras declaratia, spunand ca a fost fortat de anchetatori sa se declare vinovat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea