Social

Mostovoi exclus din lotul Rusiei

Mijlocasul Aleksandr Mostovoi a fost exclus din lotul echipei Rusiei , din cauza criticilor pe care jucatorul le-a formulat la adresa selectionerului Gheorghi Iartev.

Alexandr Cernov, directorul administrativ al selectionatei Rusiei, a declarat agentiei Itar-Tass ca decizia de a se renunta la Mostovoi a fost luata, luni noaptea, in cadrul unei reuniuni a conducerii delegatiei ruse, care a avut loc la Vilamoura , locul de cantonament al nationalei antrenate de Iartev.

Mostovoi (35 de ani) a declarat presei spaniole ca vinovat pentru infringerea suferita simbata este selectionerul Iartev, care, in zilele dinaintea debutului la Euro 2004, i-a epuizat pe jucatori cu intense antrenamente fizice. Mai mult, jucatorul echipei Celta Vigo a afirmat ca, dupa meciul pierdut cu Spania, Rusia nu mai are nici o sansa de a se califica in faza urmatoare a competitiei.

Dupa toate acestea, oficalii delegatiei si selectionerul Iartev au ajuns la concluzia ca prezenta lui Mostovoi in cadrul lotului este inoportuna si i-au cerut jucatorului sa paraseasca, marti, cantronamentul echipei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea