Social

Mostenirea lui Becali

IOANA LUPEA: "Oprescu este un Gigi Becali in acasa .ro/halat" title="halat">halat alb. Si, asemenea lui Gigi, colecteaza intentii, nu voturi, este simpatizat, niciodata ales."

Gigi Becali a lasat mostenire Bucurestiului un electorat in cautarea unui candidat. Si nu unul recomandat de patronul Stelei, ci un personaj dupa chipul si asemanarea acestuia. Sorin Oprescu este un Gigi Becali in halat alb, care poarta in locul crucii un bisturiu .

Ca si Gigi, pretinde ca lupta cu sistemul malefic, desi primul a fost inventat de Viorel Hrebenciuc, iar cel de-al doilea de Ion Iliescu. Practica deliberat un limbaj neaos, colorat. Vorbeste pe limba oamenilor cu „pa cuvant“, „ba“, „mai“, „baiat de baiat“, „iti dau un cap in gura“. Mimeaza sinceritatea absoluta, sustinand ca nu are nimic de ascuns. Povesteste fara inhibitii despre copilaria sa din cartierul potentatilor comunisti, despre prietenia cu Sorin Ovidiu Vintu si despre interventiile pe langa acesta, in favoarea lui Marian Vanghelie.

 

Continuarea in Evenimenul Zilei 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea