Social

#loto suedia #cersetor roman #cersetor #loterie #mos craciun #castigator

Mos Craciun exista! Un cersetor roman a castigat la Loterie

Miracol de sarbatori in Suedia. Un om al strazii din Romania, care isi facea veacul sub un pod din orasul Gothenburg, a castigat un premiu consistent la loteria publica. Cersetorul doreste acum sa se intoarca in Romania si sa isi puna viata la punct.

"Sotia nu ma crede si o inteleg. Nici mie nu imi vine sa cred ca am castigat", a explicat barbatul pentru presa suedeza. Romanul isi castiga existenta vanzand ziare pe strazile orasului suedez, iar in unele zile era nevoit sa cerseasca pentru a supravietui.

Biletul castigator l-a tras din reflex intr-o zi in care stransese ceva mai multi bani. Acesta a fost si norocul sau, pentru ca intamplarea a facut ca seria biletului sa fie extrasa in timpul loteriei organizata pentru un automobil de 27.000 de dolari.

Romanul a ales contravaloarea masinii, iar autoritatile suedeze i-au deschis un cont intr-o banca din Romania. Acum, norocosul castigator se va intoarce acasa unde viseaza sa isi construiasca un camin, dupa cum a marturisit.

Sursa foto: svenskaspel.se

Marius Jianu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea