Social

Monica lui Columbeanu, mai sexy ca Angelina Jolie

Iubita miliardarului ocupa primul loc in clasamentul celor mai sexy 100 de femei din lume in 2006.

Clasamentul este realizat de revista FHM, editia in limba romana.

Iubita lui Irinel Columbeanu, care a fost votata de cititorii revistei, le-a devansat, in mod surprinzator, pe celebrele Jessica Alba (2), Angelina Jolie (3), Halle Berry (10), Eva Longoria (15) si Jennifer Lopez (16), dar si pe romancele Andreea Raicu (5), Monica Barladeanu (20) si Andreea Marin (92).

Anna Lesko, fosta iubita a miliardarului, s-a clasat pe locul opt in acest clasament, demonstrand inca o data faptul ca Irinel Columbeanu are numai iubite... de top.

Andreea Marin, in ultimele zece

Alte prezente din topul celor mai sexy femei din lume in 2006 sunt: Monica Bellucci (6), Beyonce Knowles (9), Ileana Lazariuc (11), Andreea Banica (12), Catrinel Menghia (17), Alexandra Dinu (18), consuelo mutu (19), Simona Patruleasa (24), Heidi Klum (32), Elena Udrea (34), Pamela Anderson (37), Nicole Kidman (38), Lili Sandu (40), Elena Basescu (55), Nicoleta Luciu (57), Shakira (62), Salma Hayek (66), Anna Kournikova (85), Jessica Simpson (97), Andreea Marin (92), inaintea Laetitiei Casta (93), Tyra Banks (96) si Cameron Diaz (100).

Francezii iubesc politica

Si alte editii nationale ale revistei FHM au dat publicitatii ieri topurile celor mai sexy femei din lume in 2006, realizate potrivit voturilor cititorilor din tara respectiva.

Gusturile francezilor in materie de femei sexy s-au oprit asupra principalului candidat al stangii la functia de presedinte al Frantei la alegerile din 2007, care s-a clasat pe pozitia a sasea.

Segolene Royal, care are 52 de ani si este mama a patru copii, le-a surclasat in top pe actritele Penelope Cruz (15), Jennifer Lopez (34), Liz Hurley (41) si starul italian Monica Bellucci (91).

Prima pozitie a fost ocupata de modelul Adriana Karembeu, sotia fostului fotbalist international Christian Karembeu. Versiunea americana a revistei a plasat-o pe primul loc in top pe actrita Scarlett Johanssen, pe locul al doilea aflandu-se Angelina Jolie.

In clasamentul realizat de versiunea engleza a FHM, publicat in luna martie, pe primul loc s-a clasat actrita Keira Knightley.
(continuarea in Evenimentul Zilei )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea