Social

Monica Gabor: Cred ca la TVR am fost atrasa la o facatura de emisiune

Fara indoiala, fotomodelul Monica Gabor se afla pe val, alaturi de miliardarul non-conformist Irinel Columbeanu formind de citeva luni bune, cel mai mediatizat cuplu din Romania. Pe linga presa scrisa , televiziunile se inghesuie sa relateze noi amanunte picante din viata celor doi. Iata insa, ca dupa o serie de reportaje pitoresti, cea pe care multi o considera doar o tinara frumoasa care a avut norocul sa fie ceruta in casatorie de catre unul dintre cei mai bogati romani uimeste opinia publica cu o dezvaluire socanta. Invitata la emisiunea "Oala sub presiune" de pe TVR 2, unde s-a discutat cazul dramatic al unei mame disperate ca fata sa a apucat pe drumul prostitutiei, Monica spune ca are impresia ca totul nu a fost decit o "facatura", cum se spune in termeni jurnalistici. O dezvaluire care socheaza mai ales ca de-a lungul vremii au existat numeroase suspiciuni ca unele emisiuni de televiziune practica acest gen de aranjamente.

"Actori ce-si joaca rolurile"
Simbata dimineata, de la ora 10.30, postul TVR 2 a difuzat o noua editie in direct a emisiunii "Oala sub presiune". Subiectul central a fost reprezentat de scrisoarea unei mame disperate de ceea ce numea ea "alunecarea fetei noastre pe drumul pierzaniei. S-a indepartat de familie, n-o mai intereseaza scoala, primeste bani, blanuri, bijuterii de lux de la diversi barbati, ca a intrat in modelling si deci se prostitueaza". Surpriza emisiunii a fost prezenta in studiou a mamei si fiicei. Totul sub protectia anonimatului, ele fiind asezate pe doua fotolii cu spatare inalte, cu spatele la camerele de filmat si fara nici o sursa de lumina in jur. Disputa verbala a acestora a dinamitat intreaga emisiune, invitatii, publicul si telespectatorii impartindu-se in doua tabere intre care s-a iscat o vie polemica. Numai ca, una dintre invitatele in studiou, fotomodelul Monica Gabor ridica un mare semn de intrebare asupra faptului ca acest caz ar fi unul real: "De la bun inceput am avut impresia ca totul nu este decit o facatura, ca se urmeaza doar un scenariu stabilit dinainte, iar cei implicati par un fel de actori care isi joaca rolurile. Extrem de bine de altfel, caci atit invitatii cit si telespectatorii, prin telefoanele si mesajele trimise s-au implicat sufleteste in acest caz. Dar sint o serie intreaga de ciudatenii care m-au facut sa cred ca ceva nu este in regula, caci fiind prezenta in platou am observat lucruri care dau de gindit. Astfel, in timp ce nu erau filmate cele doua parti adverse susoteau lejer intre ele. Iar la sfirsitul emisiunii tinara s-a comportat clar ca si cum ar fi de-a casei".

"E grav ca publicul sa fie fraierit in halul asta!"
Monica Gabor sustine ca sint si multe alte aspecte care ii intaresc convingerea ca totul nu a fost decit o inscenare . Proaspat intrata si ea in lumea televiziunii, cea care a fost Top Model Romania 2005 spune ca s-a hotarit sa faca aceasta dezvaluire pentru ca a fost pur si simplu socata: "Nu-mi venea sa cred ca sint martora la o astfel de pacaleala. Ma gindeam la milioanele de oameni care privesc cu sufletul la gura astfel de emisiuni, care se implica si se framinta. Sint atitea telespectatoare mai ales care pling la acest gen de emisiuni si nu mi se pare deloc corect. Nu sint eu in masura sa dovedesc daca este asa sau nu, dar nu pot sa nu spun ceea ce am simtit, pentru ca si eu m-am numarat pina acum printre cei care au lacrimat in fata televizorului". La rindul sau, Irinel Columbeanu, aflat in public, se arata uluit de aceasta posibilitate: "Pot spune ca toata emisiunea am fost cit se poate de credul. Chiar am crezut ca este un caz real, de-a dreptul cutremurator, care m-a miscat sufleteste. M-am contrazis cu Monica, dar am ajuns sa-i dau dreptate si sa ma regasesc in situatia a milioane de alti telespectatori, care iau de bune astfel de povesti fabricate in studiouri. Oricum, daca se dovedeste existenta acestor smecherii lucrurile sint grave, caci nu este corect ca milioane de telespectatori sa fie fraieriti in halul asta".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea