Social

# inchidere universitati # inchidere crese # inchidere scoli #Monica Anisie

Monica Anisie: “Cresele, after-school-urile si universitatile raman deschise”

Dupa declaratiile de ieri in care s-a spus ca se inchid nu numai scolile, dar si cresele si universitatile, Ministul Educatiei, Monica Anisie, a venit cu precizari, sustinand ca acestea din urma nu se inchid. Aceasta a mai declarat ca este inadmisibil sa se faca asemenea greseli de comunicare.

 

“Este inadmisibil ce se intampla la nivelul municipiului Bucuresti. Cu toate ca am avut o intalnire inca de marti, 13 octombrie, cu prefectul, nici la acest moment, prefectul nu a inteles ce trebuie sa faca in conformitate cu prevederile legale.

Vreau sa-i anunt pe toti parintii ca, in conformitate cu ultima decizie a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta, unitatile de invatamant preuniversitar, de stat si particular, isi vor desfasura activitatea didactica in sistem online.

Deci, se vor suspenda cursurile fata in fata pentru o perioada de 14 zile. In ceea ce priveste hotararea 24, emisa de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta, fac precizarea ca aceasta a fost modificata. Deci, cresele, afterschool-urile si universitatile raman deschise. Mai mult decat atat, stim ca in conformitate cu prevederile legale, universitatile decid prin Senatul universitar modalitatea in care isi vor desfasura cursurile”, a declarat Monica Anisie, potrivit stirileprotv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea