Social

#mona musca #demisie #parlament

Mona Musca va avea astazi prima iesire publica dupa demisia din Parlament

Mona Musca va sustine astazi o declaratie de presa, prima dupa ce si-a anuntat demisia din Parlament si din PDL, in 2007, in conditiile in care liderul democrat-liberal de Neamt, Gheorghe " Pinalti " Stefan, a anuntat zilele trecute ca aceasta ia in calcul candidatura intr-un colegiu din judetul sau.

Aparitia publica a Monei Musca are loc in contextul in care in ultima saptamana au avut loc dezbateri publice pe subiectul unei posibile candidaturi a sa intr-un colegiu din judetul Neamt, oferit de liderul acestei filiale, Gheorghe "Pinalti" Stefan.

Desi Stefan a anuntat din 17 iulie ca-i pastreaza un loc pentru Camera Deputatilor, Musca a refuzat pana acum sa-si faca auzita vocea, in timp ce democrat-liberalii s-au impartit intre sustinatori - Emil Boc, Theodor Stolojan, Raluca Turcan , Anca Boagiu - si contestatari - Radu Berceanu, Cezar Preda , Ioan Oltean.

Continuarea in Realitatea TV


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea