Social

Mona Musca are sustinere in PD-L Mures

Subiectul revenirii fostului deputat liberal Mona Musca pe scena politica a intrat din nou in discutie sambata cand vicepresedintele PD-L, Valeriu Stoica a facut publica o invitatie indirecta in acest sens, initiativa despre care secretarul genral al PD-L, Vasile Blaga spunea in aceeasi zi ca ”din moment ce CNSAS a spus intr-un fel, ramane asa”. Acest lucru separa PD-L, cel putin la nivel de declaratii la subiect, in doua tabere , una a fostilor membri PLD si un a fostilor membri PD.

Totusi la nivelul judetului Mures, aceste declaratii nu sunt considerate ca un element de disensiune interna de catre primvicepresedintele Ladislau Schwartz, fost presedinte PLD, respectiv presedintele PD-L Targu-Mures, Doru Opriscan, fost presedinte al aceleaiasi organizatii a PD. Mai mult decat atat ambii considera ca Mona Musca nu a facut politie politica desi decizia CNSAS indica contrariul. (continuarea in Zi de Zi)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Zi de Zi

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea