Social

Moldovan la Servette Geneva

Atacantul formatiei FC Nantes , Viorel Moldovan , urmeaza sa semneze, in curind, un contract cu gruparea elvetiana Servette Geneva.

Oficialii clubului francez au anuntat ca doresc ca atacantul roman sa semneze o prelungire a contractului pentru un sezon, cu optiune pentru inca un an, in timp ce gruparea elvetiana i-a oferit un contract pe doi ani, plus conditii financiare mult mai avantajoase.

Atacantul roman, in virsta de 32 de ani, va semna pentru a treia oara un contract cu un club din Elvetia, intr-un campionat in care a fost desemnat de doua ori cel mai bun atacant (in 1996 si 1997).

"In Elvetia se vorbeste franceza si el a spus mereu ca intr-o zi va reveni. Are amintiri excelente din perioada de doi ani si jumatate petrecuta la cluburile Neuchatel Xamax (1995-1996) si Grasshopper Zurich (1996-1997). Pnetru familia sa, el nu ar fi tentat de un transfer in Italia sau Anglia. Moldovan ramine fidel limbii franceze", a declarat un apropiat al fotbalistului.

Atacantul roman activeaza la clubul FC Nantes din luna ianuarie si are contract pina la sfirsitul sezonului. Jucatorul a parasit clubul Nantes in luna iunie 2003, dupa ce a marcat 20 de goluri in 57 de meciuri, si a semnat un contract cu formatia Al-Wahada ( Emiratele Arabe Unite ) pe care l-a reziliat o luna mai tirziu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea