Social

#Sophia Cheung #cadere stanca #vloggerita #moarte sfasietoare #selfie #deces

Moarte sfasietoare! O vloggerita celebra a murit in timp ce voia sa-si faca un selfie!

O tanara vloggerita a murit in timp ce isi dorea sa-si faca un selfie. Aceasta a alunecat dupa o stanca si a plonjat in gol.

 

Tanara vloggerita in varsta de 32 de ani, din Hong Kong se afla in vacanta alaturi de prieteni. Acestia au incerat sa-si faca o poza de grup, timp in care tanara a alunecat si a cazut in gol sub privirile inmarmurite ale prietenilor ei.

Influencerita Sophia Cheung, in varsta de 32 de ani, a alunecat pe o stanca si a cazut in gol de la cinci metri, intr-o cascada din Hong Kong.

Sophia a plecat in cursul weeekend-ului trecut impreuna cu trei prieteni pentru a se bucura de o zi relaxanta la Ha Pak Lai, un parc natural pitoresc de langa langa Yuen Long, insa excursia s-a terminat tragic.

Prietenii acesteia au sunat imediat la ambulanta, iar echipajele de salvare au ajuns rapid la fata locului. Tanara a fost dusa de urgenta la un spital din Hong Kong, insa, din pacate, a fost declarata decedata la sosire, scrie presa internationala.

 

 

 

FOTO: instagram.com/hike.sofi

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea