Social

#mitropolit #moldova #chisinau #cumparaturi #mall

Mitropolitul Moldovei, la shopping in mall

Inalt Prea Sfintitul Mitropolit al Republicii Moldova, Vladimir, a mers, saptamana trecuta, la Chisinau, la inaugurarea primului mall din Republica Moldova.

Acesta se numeste MallDova si a fost deschis de Anchor Group, dezvoltatorul care a adus la Bucuresti mall -ul din Vitan si Plaza Romania, informeaza Gandul.

IPS s-a asezat in fata vitrinei cu telefoane Vertu, iar vanzatoarea, o rusoaica blonda cu silicoane , a venit repede sa-i dea toate explicatiile. Dupa ce a aflat ca un telefon costa 5.400 de euro, I.P.S Mitropolit al Republicii Moldova, Vladimir, a iesit din magazin si s-a dus alaturi, la magazinul cu parfumuri.

S-a pironit in fata standului Hugo Boss , iar sefa magazinului simte si, smerita, ii daruieste o punguta cu parfumuri. Mitropolitul i-a facut fetei semnul crucii pe frunte, a apucat punguta si, intr-o secunda, a si dat-o mai departe unui domn la patru ace, din staff. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea