Social

Mitrea si Nastase, „lucrati” de Geoana la ambasadorii UE

Liderul PSD, Mircea Geoana, a facut demersuri pentru organizarea intalnirii de miercuri dintre ambasadorii statelor UE in Romania si cativa deputati juristi, sustin surse parlamentare.

La reuniune, diplomatii s-au interesat de soarta dosarelor pesedistilor Miron Mitrea si Adrian Nastase si, conform deputatului PDL Petre Ungureanu, acestia s-au aratat ingrijorati de faptul ca parlamentul tergiverseaza trimiterea in judecata a celor doi. Sursele amintite au precizat ca responsabilul de la reprezentanta slovena care a pregatit sedinta a confirmat implicarea lui Geoana in stabilirea evenimentului.

Sedinta pe care diplomatii au avut-o miercuri cu cativa deputati juristi a fost organizata la solicitarea insarcinatului cu afaceri al Sloveniei, tara care detine presedintia in exercitiu a Uniunii Europene.

Temele principale de pe agenda au fost legate de modificarile aduse Codului de Procedura Penala si de reforma in justitie, insa reprezentantii Olandei si Marii Britanii au adus in discutie si situatia creata de anularea votului la cererile DNA de incepere a urmaririi penale a pesedistilor Miron Mitrea si Adrian Nastase. Desi reuniunea a fost comunicata tuturor membrilor Comisiei, la ea au participat doar noua parlamentari.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea