Social

#razbunare vot senat #razboi mitrea geoana #beregata dinti mitrea

Mitrea: Mi-am bagat dintii in beregata lui Geoana

In PSD e razboi, dupa cum se intelege dintr-o convorbire telefonica dintre Miron Mitrea si un personaj necunoscut, in care pesedistul promite sa se razbune pe Mircea Geoana, pentru ca l-a lasat fara vreun post in Guvern sau in conducerea Senatului.

O inregistrare audio , primita de jurnalistii de la Evenimentul Zilei, dintr-o sursa anonima, a fost prezentata duminica seara la Realitatea TV. Este vorba despre o conversatie dintre Miron Mitrea si o persoana necunoscuta.

"Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. La urmatoarea sedinta mai atac o data, si mai atac o data, si mai atac o data! Pana il rup!", spune furios Mitrea.

Convorbirea a avut loc vineri seara, dupa ce conducerea PSD a decis sa il sustina la vicepresedintia Senatului pe Dan Voiculescu, in detrimentul lui Miron Mitrea, in baza unui protocol cu PC. Mitrea sustine la telefon ca nu are nimic cu Dan Voiculescu, dar Mircea Geoana l-a suparat rau.

"Ba, eu nu ma las, tu stii ca nu ma las. Ca le e frica... Le-am spus in sedinta. Ei ziceau sa ma retrag. Eu nu ma retrag, ma! Faceti voi smecherii si ma dati la o parte...", mai spune Mitrea in inregistrare. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea