Social

Mitrea: In discutii private pot sa spun orice

Miron Mitrea a explicat luni iesirea sa de vineri seara la adresa lui Mircea Geoana sustinand ca "In discutii private pot sa spun orice, Partidul Comunist a murit demult".

Din aceasta cauza, Mitrea nu se teme ca PSD il va sanctiona in vreun fel, desi descrie relatiile sale cu Mircea Geoana ca fiind "usor tensionate, ca sa fiu elegant".

Mitrea a mai precizat ca era foarte nervos si "cand esti nervos mai spui si lucruri care nu trebuie spuse in public". Senatorul PSD a mentionat ca isi "varsa naduful" pentru incepe sa suporte din ce in ce mai greu "jocul de culise din politica".

Miron Mitrea a fost furios vineri seara pentru ca i s-a refuzat "dreptul de a fi ales in orice functie", drept ce i-a fost luat pentru a i se asigura vicepresedintia Senatului lui Dan Voiculescu. In plus, Mitrea era suparat si din cauza repartitiei ministerelor, in urma careia PSD a pierdut Transporturile si Dezvoltarea Regionala. "Nu a fost bine ca am explodat, dar era o discutie privata", a adaugat Mitrea, care crede ca "termenul a fost dur, dar ideea discutiei in sine a fost destul de soft". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea