Social

Mitrea crede ca taxa auto va disparea in campanie

Deputatul PSD, Miron Mitrea a declarat joi, la Sibiu, ca parlamentarii vor vota contra taxei auto, pentru ca este campanie electorala si aceasta taxa este o "mizerie".

"Cand este vorba de imagine generala si s-a creat o opinie publica impotriva sau pentru o anumita chestiune in campania electorala, politicienii sunt atat de sensibili, incat de multe ori te apuca ingrijorarea. Taxa auto e o mizerie", a spus Mitrea.

Acesta a amintit faptul ca taxa auto a fost inventata de fostul ministru, Sulfina Barbu , ca si taxa de mediu, "dupa care partidul Sulfinei Barbu a descoperit ca este impotriva taxei".

"E bine ca se da jos acum (taxa auto n.r.), e buna si campania asta la ceva", a concluzionat Miron Mitrea. Persoanele care au platit o taxa de prima inmatriculare mai mare decat cea pe care o prevede ordonanta, vor putea solicita plata diferentei respective imediat dupa intrarea in vigoare a acestui act normativ, prevazuta pentru 1 iulie, a anuntat miercuri, la Bruxelles, ministrul roman al economiei si finantelor, Varujan Vosganian. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea