Social

Mititelu: Mi-e frica de retur

Confruntat cu probleme financiare, patronul Universitatii Craiova nu mai este atit de optimist in privinta promovarii in Divizia A. Dinel Staicu asteapta sa redevina actionar majoritar.

Desi este favorita la promovarea in Divizia A, problemele de la Universitatea Craiova s-au inmultit, presiunea financiara asupra echipei lui Adrian Mititelu fiind in crestere. Dupa ce UTA a solicitat 10.000 de dolari despagubiri pentru transferul lui Njock, UEFA a somat clubul oltean sa-i plateasca lui Daniel McBreen 45.000 de euro, o restanta de pe vremea lui Dinel Staicu. La acestea se adauga procesul Universitatii cu Fiscul pentru o datorie ajunsa cu tot cu penalitati la 3 miliarde de lei. Superoptimist la inceputul campionatului, cind declara ca Universitatea Craiova va promova fara sa piarda vreun meci, Mititelu si-a mai pierdut din elan pe traseul celor 15 etape scurse din acest sezon in Divizia B. Anumite sincope ale echipei, masurile pe care si le-au luat contracandidatele la promovare, dar si dificultatile din planul afacerilor l-au temperat pe Mititelu, care a recunoscut ca Universitatea Craiova trebuie sa fie foarte atenta: Promovarea nu va fi deloc usoara. O sa intimpinam multe dificultati in retur. Vor conta mult si arbitrajele. Mi-e frica de retur si este normal sa fie asa, dar asta nu inseamna ca nu cred in promovarea echipei, a declarat Mititelu.

Staicu lucreaza in culise

Zvonurile conform catora Dinel Staicu si-ar pregati revenirea la Universitatea Craiova au luat prin surprindere fanii olteni, care abia rasuflasera usurati dupa umilinta traita in vara, cind Stiinta a fost nevoita sa se intoarca in Divizia B dupa 41 de ani. Dupa ce i-a facut Dinel Staicu Universitatii, revenirea acestuia ca patron ar fi cea mai mare umilinta sau umilinta suprema. La Craiova insa este posibil orice, iar noi suporterii sintem prea mici fata de cei care hotarasc destinul acestei echipe, a dat tonul liderul unei importante factiuni a galeriei alb-albastre, care a tinut sa ramina anonim. Subiectul este unul tabu pentru Staicu, acesta preferind in ultima vreme sa evite orice discutie pe teme de fotbal. El nu a vrut sa comenteze faptul ca ar fi cumparat creantele de 500.000 de euro pe care Mititelu le are la FC Caracal pentru cei zece jucatori cumparati de Stiinta in vara, desi George Ilinca a recunoscut ca ar fi fost vorba de o intelegere pe seama acestora, fara a da insa detalii.

Amical impotriva Coreei de Sud

Dificultatile financiare nu au impiedicat Universitatea Craiova sa efectueze un turneu in Cipru, unde ar putea intilni nationala Coreei de Sud, calificata la CM 2006. Meciul cu coreenii este perfectat in proportie de 80%, dupa cum afirma directorul executiv al Craiovei, Ovidiu Costesin. Alte echipe intilnite de olteni vor fi APOP, locul 12 in Cipru, Hajduk Kula, aflata pe locul 7 in Serbia& Muntenegru , Inter Baku, liderul primei divizii din Azerbaidjan , si Buducnost Podgorica, locul 13 in Serbia&Muntenegru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea