Social

Mitingul grevistilor de la Dacia s-a incheiat cu o hora

Miile de grevisti de la Dacia care au participat, joi, la un miting in piata Vasile Milea din Pitesti, au incheiat protestul cu o hora, informeaza corespondentul NewsIn.

Desi protestul era autorizat intre orele 10,00-14,00 sindicalistii au hotarat sa rupa randurile putin mai devreme, mai ales ca toata lumea a terminat discursurile. De asemenea, din cauza numarului mare de participanti piata trebuia eliberata din timp, pentru ca organizatorii sa nu riste vreo amenda.

La microfonul instalat la balconul Casei Sindicatelor a luat cuvantul si liderul sindicatelor din invatamantul argesean, Adrian Voica, care i-a anuntat pe grevisti ca sunt sprijiniti in actiunea lor. "Nu ne este indiferent protestul vostru si va intelegem. Aduceti-va aminte ca, in 2005, noi am stat cinci saptamani in greva. 180.000 de sindicalisti din invatamant sunt alaturi de voi. La acest moment, Guvernul Tariceanu ne-a luat tichetele cadou. Este inadmisibil asa ceva si vom iesi si noi la miting. Va dorim multa putere si va rugam sa nu cedati", le-a spus grevistilor Adrian Voica.

Ca si data trecuta, la primul miting organizat in fata Casei de Cultura din Mioveni, grevistii de la Dacia au incheiat protestul cu o hora.

Liderii Sindicatului Automobile Dacia spera ca administratia sa revina la sentimente mai bune si sa reia negocierile chiar de joi. Deocamdata, SC Automobile Dacia nu a oferit un punct de vedere si se stie doar ca a facut recurs la decizia Tribunalului Arges, care a decis miercuri ca greva salariatilor este legala.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea